Kathleen

Kathleen Raskin

Kathleen Raskin (°1974) is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en senior schematherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Kathleen werkt graag met jongeren en volwassenen rond interpersoonlijke problemen, (gedrags)verslaving (ook dwang, gamen) en impulsiviteit. Haar aanpak is creatief, warm en standvastig.

Meer over Kathleen

Kathleen werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante en residentiële geestelijke gezondheidszorg, de categoriale drughulpverlening en de Bijzondere Jeugdzorg.

Contactgegevens

Kathleen – kathleen@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 742106077
visumnummer: 265370


Mieke Autrique

Mieke Autrique (°1981) is geregistreerd klinisch orthopedagoog, gedragstherapeut (UGent), senior schematherapeut en supervisor (VVGT). Ze volgde een ACT-opleiding en een supervisorenopleiding (UA). Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut, trainer en supervisor. Mieke werkt graag met (jong)volwassenen rond interpersoonlijke problemen, zelfbeeld en impulsiviteit. Haar aanpak is zacht, grondig en concreet.

Meer over Mieke

Mieke werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en meer specifiek in het begeleiden van volwassenen met verslaving, ADHD, persoonlijkheidsproblematiek en stressgerelateerde klachten.

Contactgegevens

Mieke – mieke@mikado-praktijk.be
registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO2010266
visumnummer: 290570

Elke

Elke Verhoeven

Elke Verhoeven (°1980) is geregistreerd klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding en een basisopleiding schematherapie. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Elke werkt graag met jongeren en volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, neurologische problemen (o.a. NAH, dementie) en opvoedingsproblemen. Haar aanpak is rustig, actief en transparant.

Meer over Elke

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt ze als orthopedagoog in OC Katrinahof bij de dagopvang voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme. Elke heeft ervaring in het residentieel en ambulant begeleiden van jongeren, volwassenen en senioren met diverse klachten. Meer specifiek deed ze ervaring op in het begeleiden van volwassenen met persoonlijkheidsproblematieken, ontwikkelingsstoornissen, verstandelijke en/of fysieke beperkingen en Niet Aangeboren Hersenletsel.

registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO1910242
visumnummer: 290625
RIZIV nummer: 7-01867-25-000

Stéphanie

Stéphanie Vandeweyer

Stéphanie Vandeweyer (°1988) is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut (KULeuven), aspirant schematherapeut en runningtherapeut. Ze werkt bij Mikado-praktijk als begeleider van de groepsgerichte schematherapie. Daarnaast is ze actief in haar eigen praktijk te Mechelen en geeft ze opleiding aan toekomstig runningtherapeuten. Stéphanie werkt graag met (jong-)volwassenen rond angst & dwang, eetproblemen, zelfbeeld, assertiviteit en emotieregulatie. Haar aanpak is warm, zacht, en concreet.

Meer over Stéphanie

Stéphanie werkt freelance bij Mikado-praktijk. Ze heeft ervaring in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en meer specifiek in het begeleiden van adolescenten & volwassenen met angst, dwang (OCS), stressgerelateerde klachten, eetproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. Verder werkte ze ook enkele jaren als diabetespsycholoog in een algemeen ziekenhuis.

erkenningsnummer psychologencommissie: 882112389
visumnummer: 263900

Wouter

Wouter Stassen

Wouter Stassen (°1982) is erkend klinisch psycholoog, GZ-psycholoog (Nederland) en supervisor schematherapie. Hij volgde een opleiding motivationeel werken, EMDR, methodische diagnostiek en Good lives model. Hij werkt samen met Mikado-praktijk als groepstherapeut, supervisor en leertherapeut. Wouter werkt graag met (jong)volwassenen die vastzitten in patronen waar ze zelf niet uit geraken en trauma. Zijn aanpak is persoonlijk, op maat en een mix van intuïtief en evidence-based.

Meer over Wouter

Wouter deed ervaring op in de forensische sector en de verslavingszorg. Momenteel werkt hij in de ambulante GGZ op de zorgprogramma’s persoonlijkheid en trauma.

Erkenningsnummer psychologencommissie: 821107870
Visumnummer: 261421

Isabelle

Isabelle Hoet

Isabelle Hoet (°1967) werkt als lichaamsgerichte therapeut voor Mikado-praktijk, zowel individueel als in groep. Ze heeft naast een opleiding als kinesist, ook opleiding als (team)coach en als dans- en bewegingstherapeut (Agape, Koolskamp). In haar werk als lichaamsgerichte therapeut werkt ze graag rond zelfbeeld en zelfbewustwording. Haar aanpak is empathisch, verrassend en subtiel.

Meer over Isabelle

Isabelle heeft ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen en met individuele coaching op vlak van persoonlijk welzijn en zelfontplooiing

Tamara

Tamara Vandermeiren

Tamara Vandermeiren (°1971) is de administratieve kracht binnen Mikado-praktijk. Zowel cliënten als therapeuten en coaches van Mikado-praktijk kunnen met alle administratieve vragen bij haar terecht.

Meer over Tamara

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt Tamara ook als administratief medewerker voor de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT) en de Beroepsvereniging voor Wetenschappelijk onderbouwde Psychotherapie (BWP).

Elien Van Looveren

Elien Van Looveren (°1992) is erkend klinisch psycholoog (KU Leuven) en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde een ACT-opleiding. Elien werkt in Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Ze werkt graag met (jong)volwassenen rond identiteit, assertiviteit en het leren uiten van emoties. Haar aanpak is geduldig, waardengericht en actief.

Meer over Elien

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt Elien in de pijnkliniek van ZNA. Daar werkt zij met patiënten met acute en chronische pijn. Verder deed ze ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. 

erkenningsnummer psychologencommissie: 922114805
visumnummer: 266106