Kathleen Raskin

Kathleen Raskin (°1974) is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en schematherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Kathleen werkt graag met jongeren en volwassenen rond interpersoonlijke problemen, (gedrags)verslaving (ook dwang, gamen) en impulsiviteit. Haar aanpak is creatief, warm en standvastig.

Meer over Kathleen

Kathleen werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante en residentiële geestelijke gezondheidszorg, de categoriale drughulpverlening en de Bijzondere Jeugdzorg.

Contactgegevens

Kathleen – kathleen@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 742106077
visumnummer: 265370


Mieke Autrique

Mieke Autrique (°1981) is geregistreerd klinisch orthopedagoog, gedragstherapeut (UGent), schematherapeut en supervisor (VVGT). Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Mieke werkt graag met (jong)volwassenen rond interpersoonlijke problemen, zelfbeeld en impulsiviteit. Haar aanpak is zacht, grondig en concreet.

Meer over Mieke

Mieke werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en meer specifiek in het begeleiden van volwassenen met verslaving, ADHD, persoonlijkheidsproblematiek en stressgerelateerde klachten.

Contactgegevens

Mieke – mieke@mikado-praktijk.be
registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO2010266
visumnummer: 290570

Elien Van Looveren

Elien Van Looveren (°1992) is erkend klinisch psycholoog (KU Leuven) en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde een ACT-opleiding. Elien werkt in Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Ze werkt graag met (jong)volwassenen rond identiteit, assertiviteit en het leren uiten van emoties. Haar aanpak is geduldig, waardengericht en actief.

Meer over Elien

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt Elien in de pijnkliniek van ZNA. Daar werkt zij met patiënten met acute en chronische pijn. Verder deed ze ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. 

erkenningsnummer psychologencommissie: 922114805
visumnummer: 266106

Elke Verhoeven

Elke Verhoeven (°1980) is geregistreerd klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Elke werkt graag met jongeren en volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, neurologische problemen (o.a. NAH, dementie) en opvoedingsproblemen. Haar aanpak is rustig, actief en transparant.

Meer over Elke

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, staat ze bij Zorgbedrijf Antwerpen in voor de zorgcoördinatie van senioren en hun netwerk. Daarnaast geeft ze individuele kortdurende therapie aan jongeren bij TEJO Antwerpen. Elke heeft ervaring in het residentieel en ambulant begeleiden van jongeren, volwassenen en senioren met diverse klachten. Meer specifiek deed ze ervaring op in het begeleiden van volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, verstandelijke en/of fysieke beperkingen en Niet Aangeboren Hersenletsel.

registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO1910242
visumnummer: 290625

Elisabeth Dries

Elisabeth Dries (°1983) is erkend klinisch psycholoog (VUB) en gedragstherapeut (UGent). Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Elisabeth werkt graag met (jong)volwassenen rond angstklachten, verslavingsproblemen (alcohol en illegale drugs) en emotionele moeilijkheden. Haar aanpak is rustig, oprecht en concreet.

Meer over Elisabeth

Naast haar werk bij Mikado-praktijk werkt Elisabeth als klinisch psycholoog op het verslavingstraject van het ZNA PZ Stuivenberg. Verder deed ze ervaring op in het werken met (jong)volwassenen met uiteenlopende psychische/psychiatrische problematieken binnen zowel de residentiële als ambulante hulpverlening (PAAZ AZ Sint-Maarten en MSOC Free Clinic).

erkenningsnummer psychologencommissie: 832121965
visumnummer: 265265