Kathleen2018

Kathleen Raskin

Kathleen Raskin (°1974) is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en schematherapeut. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Kathleen werkt graag met jongeren en volwassenen rond interpersoonlijke problemen, (gedrags)verslaving (ook dwang, gamen) en impulsiviteit. Haar aanpak is creatief, warm en standvastig.

Meer over Kathleen

Kathleen werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante en residentiële geestelijke gezondheidszorg, de categoriale drughulpverlening en de Bijzondere Jeugdzorg.

Contactgegevens

Kathleen – kathleen@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 742106077


Mieke2018

Mieke Autrique

Mieke Autrique (°1981) is geregistreerd klinisch orthopedagoog, gedragstherapeut (UGent) en schematherapeut. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Mieke werkt graag met (jong)volwassenen rond interpersoonlijke problemen, zelfbeeld en impulsiviteit. Haar aanpak is zacht, grondig en concreet.

Meer over Mieke

Mieke werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en meer specifiek in het begeleiden van volwassenen met verslaving, ADHD, persoonlijkheidsproblematiek en stressgerelateerde klachten.

Contactgegevens

Mieke – mieke@mikado-praktijk.be
registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO1710266

Iris2018

Iris Linsen

Iris Linsen (°1974) is erkend klinisch psycholoog en gedragstherapeut (UA). Ze volgde de ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Iris werkt graag met (jong)volwassenen rond negatief zelfbeeld, verslavingsproblemen en problemen met impulsiviteit. Haar aanpak is hands-on en concreet maar ze vertraagt ook waar nodig.

Meer over Iris

Naast haar werk bij Mikado-praktijk is Iris adjunct-coördinator van het Ontwenningsprogramma voor druggebruikende ouders en hun kinderen (OP+) bij Adic VZW. Iris heeft ervaring in het werken met jongeren en volwassenen in de residentiële hulpverlening.

Contactgegevens

Iris – iris@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 742109935

Joeri

Joeri Van Buggenhout

Joeri Van Buggenhout (°1989) is psychologisch consulent en gedragscounselor in opleiding (Thomas More Antwerpen). Hij werkt in Mikado-praktijk als psychodiagnosticus en gedragscounselor. Joeri werkt graag met (jong)volwassenen rond stressgerelateerde klachten, angst en zelfbeeld. Zijn aanpak is rustig, grondig en nieuwsgierig.

Meer over Joeri

Naast zijn werk bij Mikado-praktijk is hij psychodiagnosticus op de Open Opname-afdeling (divisie Volwassenen) van het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum te Geel. Hij heeft ervaring op vlak van psychodiagnostiek en psychologische begeleiding van ouderen, individueel en in groep.

Contactgegevens

Joeri – joeri@mikado-praktijk.be

Elien

Elien Van Looveren

Elien Van Looveren (°1992) is erkend klinisch psycholoog (KU Leuven) en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde de ACT-opleiding. Elien werkt in Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Ze werkt graag met (jong)volwassenen rond identiteit, assertiviteit en het leren uiten van emoties. Haar aanpak is geduldig, waardengericht en actief.

Meer over Elien

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt Elien in de pijnkliniek van ZNA. Daar werkt zij met patiënten met acute en chronische pijn. Verder deed ze ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. 

Contactgegevens

Elien – elien@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 922114805

Leen

Leen Bastiaansen

Leen Bastiaansen (°1984) is erkend klinisch psycholoog (Vrije Universiteit Brussel) en gedragstherapeut in opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Leen werkt graag met (jong)volwassenen rond negatief zelfbeeld, emotionele problemen en verwerking van moeilijke ervaringen. Haar aanpak is onbevangen, doortastend en meevoelend.  

Meer over Leen

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, is Leen lector klinische psychologie aan de professionele bacheloropleiding Toegepaste Psychologie van Thomas More Antwerpen. Leen behaalde in 2012 haar doctoraat met een proefschrift over de dimensionale classificatie van persoonlijkheidsproblemen (Vrije Universiteit Brussel). Tijdens haar onderzoek deed ze ervaring op in de diagnostiek van persoonlijkheid en persoonlijkheidsproblemen bij diverse psychiatrische populaties. 

Contactgegevens

Leen – leen@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 842116444

Tatjana

Tatjana Gauwloos

Tatjana Gauwloos (°1992) is erkend klinisch psycholoog (UGent) en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde een EMDR opleiding en een éénjarige opleiding oplossingsgerichte psychotherapie (Korzybski). Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Tatjana werkt graag met (jong)volwassenen met PTSD, een negatief zelfbeeld en met volwassenen met een psychotische kwetsbaarheid die nazorg wensen. Haar aanpak is actief, begripvol en op maat.

Meer over Tatjana

Naast haar werk bij Mikado-praktijk werkt Tatjana als psycholoog en zorginhoudelijk coördinator op Intro 2, gesloten opnameafdeling binnen PC Multiversum te Mortsel. Zij deed voordien ervaring op in het Stuivenbergziekenhuis met het begeleiden van mensen met een psychotische kwetsbaarheid.

Contactgegevens

Tatjana – tatjana@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 922116144

Elke

Elke Verhoeven

Elke Verhoeven (°1980) is geregistreerd klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut in opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Elke werkt graag met jongeren en volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, neurologische problemen (o.a. dementie) en opvoedingsproblemen. Haar aanpak is rustig, actief en transparant.

Meer over Elke

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, staat ze bij Zorgbedrijf Antwerpen in voor de zorgcoördinatie van senioren en hun netwerk. Daarnaast geeft ze individuele kortdurende therapie aan jongeren bij TEJO Antwerpen. Elke heeft ervaring in het residentieel en ambulant begeleiden van jongeren, volwassenen en senioren met diverse klachten. Meer specifiek deed ze ervaring op in het begeleiden van volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, verstandelijke en/of fysieke beperkingen en Niet Aangeboren Hersenletsel.

Contactgegevens

Elke – elke@mikado-praktijk.be
registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO1710242