Kathleen2018

Kathleen Raskin

Kathleen Raskin (°1974) is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en schematherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Kathleen werkt graag met jongeren en volwassenen rond interpersoonlijke problemen, (gedrags)verslaving (ook dwang, gamen) en impulsiviteit. Haar aanpak is creatief, warm en standvastig.

Meer over Kathleen

Kathleen werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante en residentiële geestelijke gezondheidszorg, de categoriale drughulpverlening en de Bijzondere Jeugdzorg.

Contactgegevens

Kathleen – kathleen@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 742106077


Mieke2018

Mieke Autrique

Mieke Autrique (°1981) is geregistreerd klinisch orthopedagoog, gedragstherapeut (UGent) en schematherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Mieke werkt graag met (jong)volwassenen rond interpersoonlijke problemen, zelfbeeld en impulsiviteit. Haar aanpak is zacht, grondig en concreet.

Meer over Mieke

Mieke werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en meer specifiek in het begeleiden van volwassenen met verslaving, ADHD, persoonlijkheidsproblematiek en stressgerelateerde klachten.

Contactgegevens

Mieke – mieke@mikado-praktijk.be
registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO1710266

Joeri

Joeri Van Buggenhout

Joeri Van Buggenhout (°1989) is psychologisch consulent en gedragscounselor (Thomas More, Antwerpen). Hij werkt in Mikado-praktijk als psychodiagnosticus. Zijn aanpak is rustig, grondig en nieuwsgierig.

Meer over Joeri

Naast zijn werk bij Mikado-praktijk is hij psychologisch consulent en gedragscounselor binnen Senses Praktijkhuis en het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg – VAGGA . Daar staat hij in voor ambulante psychologische begeleiding en diagnostiek van volwassenen. Hij heeft tevens gewerkt in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum te Geel als psychodiagnosticus op een opnamedienst voor volwassenen en deed er ervaring op als psychodiagnosticus en begeleider binnen een dagkliniek voor ouderen.

Elien

Elien Van Looveren

Elien Van Looveren (°1992) is erkend klinisch psycholoog (KU Leuven) en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde een ACT-opleiding. Elien werkt in Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Ze werkt graag met (jong)volwassenen rond identiteit, assertiviteit en het leren uiten van emoties. Haar aanpak is geduldig, waardengericht en actief.

Meer over Elien

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt Elien in de pijnkliniek van ZNA. Daar werkt zij met patiënten met acute en chronische pijn. Verder deed ze ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. 

erkenningsnummer psychologencommissie: 922114805

Leen

Leen Bastiaansen

Leen Bastiaansen (°1984) is erkend klinisch psycholoog (Vrije Universiteit Brussel) en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Leen werkt graag met (jong)volwassenen rond negatief zelfbeeld, emotionele problemen en verwerking van moeilijke ervaringen. Haar aanpak is onbevangen, doortastend en meevoelend.  

Meer over Leen

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, is Leen lector klinische psychologie aan de professionele bacheloropleiding Toegepaste Psychologie van Thomas More Antwerpen. Leen behaalde in 2012 haar doctoraat met een proefschrift over de dimensionale classificatie van persoonlijkheidsproblemen (Vrije Universiteit Brussel). Tijdens haar onderzoek deed ze ervaring op in de diagnostiek van persoonlijkheid en persoonlijkheidsproblemen bij diverse psychiatrische populaties. 

erkenningsnummer psychologencommissie: 842116444

Tatjana

Tatjana Gauwloos

Tatjana Gauwloos (°1992) is erkend klinisch psycholoog (UGent) en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde een EMDR opleiding, een éénjarige opleiding oplossingsgerichte psychotherapie (Korzybski) en een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Tatjana werkt graag met (jong)volwassenen met PTSD, een negatief zelfbeeld en met volwassenen met een psychotische kwetsbaarheid die nazorg wensen. Haar aanpak is actief, begripvol en op maat.

Meer over Tatjana

Naast haar werk bij Mikado-praktijk werkt Tatjana als psycholoog op Stemming 2 binnen PZ Duffel, waar zij werkt met mensen met een bipolaire stoornis. Zij deed voordien ervaring op in het Stuivenbergziekenhuis met het begeleiden van mensen met een psychotische kwetsbaarheid en binnen PC Multiversum te Mortsel op de gesloten opnameafdeling.

erkenningsnummer psychologencommissie: 922116144

Elke

Elke Verhoeven

Elke Verhoeven (°1980) is geregistreerd klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut in opleiding. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Elke werkt graag met jongeren en volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, neurologische problemen (o.a. NAH, dementie) en opvoedingsproblemen. Haar aanpak is rustig, actief en transparant.

Meer over Elke

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, staat ze bij Zorgbedrijf Antwerpen in voor de zorgcoördinatie van senioren en hun netwerk. Daarnaast geeft ze individuele kortdurende therapie aan jongeren bij TEJO Antwerpen. Elke heeft ervaring in het residentieel en ambulant begeleiden van jongeren, volwassenen en senioren met diverse klachten. Meer specifiek deed ze ervaring op in het begeleiden van volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, verstandelijke en/of fysieke beperkingen en Niet Aangeboren Hersenletsel.

registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO1710242

Foto_Elisabeth

Elisabeth Dries

Elisabeth Dries (°1983) is erkend klinisch psycholoog (VUB) en gedragstherapeut in opleiding (UGent). Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Elisabeth werkt graag met (jong)volwassenen rond angstklachten, verslavingsproblemen (alcohol en illegale drugs) en emotionele moeilijkheden. Haar aanpak is rustig, oprecht en concreet.

Meer over Elisabeth

Naast haar werk bij Mikado-praktijk werkt Elisabeth als klinisch psycholoog op het verslavingstraject van het ZNA PZ Stuivenberg. Verder deed ze ervaring op in het werken met (jong)volwassenen met uiteenlopende psychische/psychiatrische problematieken binnen zowel de residentiële als ambulante hulpverlening (PAAZ AZ Sint-Maarten en MSOC Free Clinic).

erkenningsnummer psychologencommissie: 832121965

Anneleen

Anneleen Van Bauwel

Anneleen Van Bauwel (°1982) is erkend klinisch psycholoog (KULeuven) en gedragstherapeut (KULeuven). Ze volgde verschillende ACT-opleidingen. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Anneleen werkt graag met (jong)volwassenen rond depressieve klachten, interpersoonlijke problemen en piekeren. Haar aanpak is nuchter, to-the-point en warm.

Meer over Anneleen

Naast haar werk bij Mikado-praktijk is ze psycholoog op Spinnaker 1 in PZ Duffel, waar ze werkt met mensen met persoonlijkheidsproblemen. Ze deed ervaring op met een brede waaier aan problematieken bij zowel adolescenten als volwassenen.

erkenningsnummer psychologencommissie: 822117797