Kathleen

Kathleen Raskin

Kathleen Raskin (°1974) is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en senior schematherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut en trainer. Kathleen werkt graag met jongeren en volwassenen rond interpersoonlijke problemen, (gedrags)verslaving (ook dwang, gamen) en impulsiviteit. Haar aanpak is creatief, warm en standvastig.

Meer over Kathleen

Kathleen werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante en residentiële geestelijke gezondheidszorg, de categoriale drughulpverlening en de Bijzondere Jeugdzorg.

Contactgegevens

Kathleen – kathleen@mikado-praktijk.be
erkenningsnummer psychologencommissie: 742106077
visumnummer: 265370


Mieke Autrique

Mieke Autrique (°1981) is geregistreerd klinisch orthopedagoog, gedragstherapeut (UGent), senior schematherapeut en supervisor gedragstherapie en schematherapie (VVGT, Schematherapie Vlaanderen). Ze volgde een ACT-opleiding en een supervisorenopleiding (UA). Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut, trainer en supervisor. Mieke werkt graag met (jong)volwassenen rond interpersoonlijke problemen, zelfbeeld en impulsiviteit. Haar aanpak is zacht, doortastend en concreet.

Meer over Mieke

Mieke werkt voltijds bij Mikado-praktijk. Ze deed ervaring op in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en meer specifiek in het begeleiden van volwassenen met verslaving, ADHD, persoonlijkheidsproblematiek en stressgerelateerde klachten.

Contactgegevens

Mieke – mieke@mikado-praktijk.be
registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO2010266
visumnummer: 290570

Elke

Elke Verhoeven

Elke Verhoeven (°1980) is geregistreerd klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut. Ze volgde een ACT-opleiding en een basisopleiding schematherapie. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Elke werkt graag met jongeren en volwassenen met ontwikkelingsstoornissen, neurologische problemen (o.a. NAH, dementie) en opvoedingsproblemen. Haar aanpak is rustig, actief en transparant.

Meer over Elke

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt ze als orthopedagoog in OC Katrinahof bij de dagopvang voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme. Elke heeft ervaring in het residentieel en ambulant begeleiden van jongeren, volwassenen en senioren met diverse klachten. Meer specifiek deed ze ervaring op in het begeleiden van volwassenen met persoonlijkheidsproblematieken, ontwikkelingsstoornissen, verstandelijke en/of fysieke beperkingen en Niet Aangeboren Hersenletsel.

registratienummer Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen: VVO1910242
visumnummer: 290625
RIZIV nummer: 7-01867-25-000

Wouter

Wouter Stassen

Wouter Stassen (°1982) is erkend klinisch psycholoog, GZ-psycholoog (Nederland) en supervisor schematherapie. Hij volgde een opleiding motivationeel werken, EMDR, methodische diagnostiek en Good lives model. Hij werkt samen met Mikado-praktijk als groepstherapeut, supervisor en leertherapeut. Wouter werkt graag met (jong)volwassenen die vastzitten in patronen waar ze zelf niet uit geraken en trauma. Zijn aanpak is persoonlijk, op maat en een mix van intuïtief en evidence-based.

Meer over Wouter

Wouter deed ervaring op in de forensische sector en de verslavingszorg. Momenteel werkt hij in de ambulante GGZ op de zorgprogramma’s persoonlijkheid en trauma.

Erkenningsnummer psychologencommissie: 821107870
Visumnummer: 261421

Isabelle

Isabelle Hoet

Isabelle Hoet (°1967) werkt als lichaamsgerichte therapeut voor Mikado-praktijk, zowel individueel als in groep. Ze heeft naast een opleiding als kinesist, ook opleiding als (team)coach en als dans- en bewegingstherapeut (Agape, Koolskamp). In haar werk als lichaamsgerichte therapeut werkt ze graag rond zelfbeeld en zelfbewustwording. Haar aanpak is empathisch, verrassend en subtiel.

Meer over Isabelle

Isabelle heeft ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen en met individuele coaching op vlak van persoonlijk welzijn en zelfontplooiing

Tamara

Tamara Vandermeiren

Tamara Vandermeiren (°1971) is de administratieve kracht binnen Mikado-praktijk. Zowel cliënten als therapeuten en coaches van Mikado-praktijk kunnen met alle administratieve vragen bij haar terecht.

Meer over Tamara

Naast haar werk bij Mikado-praktijk, werkt Tamara ook als administratief medewerker voor de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT) en de Beroepsvereniging voor Wetenschappelijk onderbouwde Psychotherapie (BWP).

Ysaline de Posson

Ysaline de Posson (°1983) is erkend klinisch psycholoog, dramatherapeut, gedragstherapeut (UGent) en schematherapeut i.o.. Ze volgde een ACT-opleiding. Ze werkt bij Mikado-praktijk als therapeut. Ysaline werkt graag met jongeren en volwassen rond het doorbreken van denk- & gedragspatronen, angst, assertiviteit en emotieregulatie. Haar aanpak is onderzoekend, warm en concreet.

Meer over Ysaline

Ysaline werkt freelance bij Mikado-praktijk. Ze is gestart in de forensische psychiatrie. Daarna is ze ambulant gaan werken als zelfstandige psycholoog. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van stress-en angstgerelateerde klachten, emotieregulatie problemen en persoonlijkheidsproblematieken.

erkenningsnummer psychologencommissie: 832117540

Valérie Gerard

Valérie Gerard (°1986) is creatief therapeut. Ze volgde een opleiding Orthopedagogie (BA), Integratieve creatieve therapie en Appreciative inquiry. Zij werkt samen met Mikado-praktijk als groepstherapeut. Valérie werkt graag met (jong)volwassenen rond zelfbeeld, assertiviteit en identiteit. Haar aanpak is actief, zacht en creatief.

Meer over Valérie
Naast haar werk bij Mikado-Praktijk, is ze ook actief bij Praktijk Prisma. Ze heeft ervaring in het begeleiden van adolescenten en volwassenen met angst, depressie en eetstoornissen.