Bedrijven

Ons aanbod naar bedrijven bestaat uit individuele coaching voor werknemers en leidinggevenden, conflictbemiddeling, teamcoaching en masterclasses / trainingen op vlak van leiderschap en welbevinden. Als bedrijf is het belangrijk dat werknemers en leidinggevenden optimaal (blijven) functioneren.

De veranderende economische en wettelijke context zet bedrijven en hun personeel extra onder druk. Wij geloven in de meerwaarde van een vertaalslag van evidence-based inzichten uit de psychotherapie naar de werkcontext met het oog op het behouden of creƫren van meer flexibel functioneren en welzijn op het werk en daarbuiten. We hebben hierbij aandacht voor zowel structurele, interpersoonlijke als persoonsgebonden factoren.

Individuele coaching > Conflictbemiddeling > Teamcoaching > Masterclasses – trainingen > Coaching management >

Individuele coaching

We zoeken samen met u hoe u uw welbevinden kan verbeteren op het werk en daarbuiten. We werken een individueel traject uit op maat van uw kwaliteiten en werkpunten. De focus ligt op het bevorderen van bevlogenheid, welbevinden en gezondheid.

Problematieken
Mikado-praktijk biedt behandeling van werkgerelateerde klachten aan.
Bijvoorbeeld:

  • Stress
  • Burn-out
  • Piekeren
  • Interpersoonlijke problemen
  • Angst
  • Depressie
  • Misbruik van alcohol, medicatie, drugs
  • Pesten/grensoverschrijdend gedrag op het werk

Op vraag van de organisatie kunnen we over individuele coachingstrajecten heen adviseren over structurele factoren.

Praktisch:

Een leidinggevende, individuele werknemer, bedrijfsarts, HR-manager of externe preventieadviseur neemt contact op met Kathleen Raskin via info@mikado-praktijk.be of via 03 290 01 44. We maken zo snel mogelijk een face-to-face afspraak met de betrokken partijen als opstart. Mikado-praktijk formuleert vervolgens een voorstel van aanpak. Samen met het bedrijf of de organisatie wordt een concrete aanpak (doel, aantal sessies, duur van het traject) uitgewerkt.

Maak een afspraak >Wie zijn onze coaches? >