Kathleen Raskin

Kathleen Raskin (°1974) werkt als coach/trainer voor Mikado-praktijk. Ze behaalde een Postgraduaat in Bedrijfskunde (KU Leuven) en deed ervaring op binnen de HR van een familiebedrijf met internationale branching, binnen zorg- en overheidsbedrijven en dit zowel m.b.t. individuele coaching, begeleiden van processen (conflictbemiddeling) als het geven van trainingen.

Meer over Kathleen

Kathleen heeft een opleiding als klinisch psycholoog en gedragstherapeut. Ze heeft jarenlange psychotherapeutische ervaring met een focus op interpersoonlijk functioneren. Vanuit Mikado-praktijk biedt Kathleen training en coaching aan, individueel en in groep.

Contactgegevens

Kathleen – kathleen@mikado-praktijk.be

Mieke Autrique

Mieke Autrique (°1981) werkt als coach/trainer voor Mikado-praktijk. Ze heeft ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen op teamniveau, met individuele coaching op vlak van stress, burn-out en interpersoonlijk functioneren en met het geven van training. Haar aanpak is grondig, empathisch en concreet.

Meer over Mieke

Mieke heeft een opleiding als klinisch orthopedagoog en gedragstherapeut. Als onderzoeker aan Universiteit Gent bracht ze barrières bij de implementatie van evidence-based richtlijnen in de zorgsector in kaart. In haar werk als psychotherapeut werkt ze graag rond zelfbeeld en interpersoonlijke problemen. Vanuit Mikado-praktijk biedt Mieke training en coaching aan, individueel en in groep.

Contactgegevens

Mieke – mieke@mikado-praktijk.be

Joris Corthouts

Joris Corthouts (°1975) werkt als trainer voor Mikado-praktijk. Hij geeft workshops rond ACT en RFT voor en in organisaties en bedrijven. Zijn aanpak is outside-the-box en daarom niet minder to the point.

Meer over Joris

Van opleiding is Joris erkend klinisch psycholoog en gedragstherapeut (UA). Hij werkt in het Psychiatrisch Centrum Sint-Hiëronymus als afdelingspsycholoog.
Hij is gespecialiseerd in gedragsanalyse, functioneel contextualisme, Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Relational Frame Theory (RFT). Hij is reeds een aantal jaren actief als gastspreker binnen de postgraduaatopleiding Gedragstherapie (UGent, KULeuven), de opleiding psychologie (UGent) en de tweejarige vorming tot drughulpverlener (VAD).

Contactgegevens

Voor meer informatie over de workshops voor bedrijven en organisaties, contacteer Mikado-praktijk – info@mikado-praktijk.be

Erik Franck

Erik Franck (°1974) is erkend klinisch psycholoog, gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie. Hij is tevens Professor Psychologie aan de Universiteit Antwerpen binnen de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen.

Meer over Erik

Sedert 2003 werkt hij klinisch met volwassenen met angst- en stemmingsstoornissen, in het bijzonder burn-out, depressie en slaapproblemen.
Vanuit Mikado-praktijk geeft hij trainingen, workshops en lezingen in organisaties en bedrijven rond thema’s als welbevinden op het werk, stress en burn-out. Daarnaast geeft hij binnen Mikado-praktijk ook trainingen aan cliënten rond het omgaan met slaapproblemen.

Contactgegevens

Voor meer informatie over de trainingen, workshops en lezingen voor bedrijven en organisaties, contacteer Mikado-praktijk – info@mikado-praktijk.be